Mazı İlkokulu

Vizyon: Çağın gereklerine göre eğitim veren, sosyal, kültürel ve çevre ile ilgili konulara duyarlı, ahlaki değerlere saygı duyan, inançlı, kendine güvenen, hoşgörülü, katılımcı, üretken, mücadeleyi benimseyen, çevresindeki kurumlara model olan ve velilerin de aktif olarak görev aldığı bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetimizin kazanım ve değerlerine sahip çıkan ve bunu yücelten, çağdaş, üretken, mücadeleci, toplumsal ilişkilerinde başarılı, becerikli, özgüven sahibi, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip şahsiyetler yetiştirmektir.

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis mevcut değil.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://maziio.meb.k12.tr

Adres - MAZI KÖYÜ MAZI KÜME EVLERİ MAZI İLKOKULU VE ORTAOKULU NO: 353 ÜRGÜP / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Nevşehir ili Ürgüp İlçesine bağlı, 1133 nüfuslu köydür.

Ulaşım Şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Nevşehir merkeze 26,2 km Ürgüp merkeze 25,1 km uzaklıktadır.